Om Soma Move i Vänortsparken

lasanta-111I veckan startar sommarträningen i Vänortsparken som IKSU håller i och på torsdag är det jag som kör soma move. Bilderna här är från Lanzarote och det var riktigt härligt att köra utomhus så jag ser fram emot torsdag. Det är långt ifrån bara ett stretchpass som det kanske ser ut som, det är en är holistisk fysträning som är atletisk och samtidigt mjuk. som passar alla och är väldigt anpassningsbar till individuell nivå.

Dynamisk, funktionell träning som innehåller kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination –  allt i ett. Behövs inga redskap, inte ens skor, och vädret har lovat att bjuda på en skön försommarkväll. Helt gratis, behövs inget IKSU-kort och det börjar kl. 19.00. Kom och testa!

Alla sommarträningspass hittas på IKSUs hemsida, måndagar gympa och torsdagar olika träningsformer.
lasanta-soma move lasanta-106

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s