Om vardagsvanor

Mål och ambitioner är till för att följas upp och en sådan var att städa köket varje kväll och börja jobba senast klockan åtta och såhär har det faktiskt sett ut många vardagsmornar. Rejäl frukost i lugn och ro. Syftet var att jag kände att jag slösade tid, fick bråttom, var sen och ändå inte hade hunnit något på morgonen. Jag har slöat till lite, fram till påsk var det nästan helt exemplariskt, och även om det inte hjälpte mer än i någon vecka att jag verkligen var uppe så direkt så jag hann njuta av frukosten länge och ändå vara tidigt på jobbet så är jag åtminstone där klockan åtta i stort sett varje dag och jag älskar att vakna till en ren diskbänk och förberedd frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s