Om löparlust

Det är bara att springaTitta vad som damp ner i brevlådan hos mig! Hurra! Den här har jag varit sugen på att läsa länge, lyssnar väldigt ofta på Petras podcast maratonpodden. Tack snälla Karavan förlag som vi har samarbete med genom Svenska Resebloggar, de vet att jag gillar träning också! Temat för deras böcker är ”för dina inre och yttre resor”, kunde inte passa mig bättre faktiskt ju.

Jag känner mig löparsugen, gatorna är snart bara och igår sprang jag intervaller på löpband för första gången någonsin, oväntat lätt och roligt! Jag försöker att inte läsa för mycket om löpningeller klicka på alla knep för ”så blir du bättre löpare” men igår trillade jag dit och tur var det. Tyvärr hade aftonbladet rubriken ”Farligaste felen när du tränar löpning” med underrubrik: ”varning: det här kan förstöra allt”. (Att vara rubriksättare i den här eran av klickhets verkar inte kul och ja, jag skäms lite för att jag klickade). Nåväl, det var en riktigt bra intervju med en löparcoach som förklarar väldigt bra om löpteknik, inte ett dugg fördömande eller att löpning skulle vara farligt och döm om min förvåning när löpcoachen är skönsjungande Simon Forsberg från Grubbeskolan! Alla minns vi honom som Karl-Oskar i Kristina från Duvemåla. Han var även friidrottare minns jag nu, men det är i skymundan jämfört med grubberevyn.

Väl värda tio minuter om du gillar löpning och liksom jag har lite vårkänslor i benen! Klicka HÄR för att komma till klippet.

2 reaktioner till “Om löparlust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s