Om tacotisdag 

tacotisdagDen här dagen har solen lyst och jag rev av hela nya bodypump93 på ett bräde, nervöst som attan och nån liten korremiss men efteråt helt euforisk känsla av att ha satt det. Träningsglädje + lättnad = sant. Efteråt var jag bjuden på efterlängtad tacokväll hos vänner, vilket bra sätt att fira tisdag på. Dubbelpass två dagar i rad och sedan påfylld med favoritmat, vardagshäng och bebismys, kan det bli bättre? tänker jag, och stupar i säng. Godnatt!

En reaktion till “Om tacotisdag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s