Om Tomas Andersson Wij

En del människor kan konsten att sätta ord på saker och ting. En del sätter toner. Tomas Andersson Wij är en sån som lyckas med både och. Jag har inte lyssnat nästan något alls förrän idag men efter en kortare lunchspelning uppe på campus såg jag fram emot kvällen på Sagateatern och har suttit trollbunden i nästan två timmar. Otroligt fina melodier och texter som berättar. Väcker minner och känslor. Två av hans låtar är med i biodokumentären Trevligt folk av Filip och Fredrik, och han beskrev det så vackert tycker jag. Just det där att den filmen kan göra mer för vårt land än samtliga debattartiklar om SD. Det går inte brotta ner en skugga, den måste släckas av ljus.  

Om du någon gång måste lämna alltUr ”Sommaren 77”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s