Om måndagsblues

kökMånga förknippar måndagar med om inte ångest så åtminstone lite tungt. Så tycker inte jag att det är, inte den här veckan iallafall. Jag saknar fjällen redan men i Umeå är det vårkänslor på gatorna (alltså två ton sand) och så har jag ju soma på måndagar. Har ikväll även gymmat och sprungit lite intervaller på löpband och sedan veckans TV-höjdpunkt: jordskott. Huvvaligen så läskigt! Bilden är från instagram, det är mitt kök med mitt älskade grå kakel som egentligen är klinker och borde ligga på golv (och därför inte var så lätt att borra hål för elkontakterna i….men det gick!) som jag fotade till instagram på temat vardag. Det är vardagslyx att ha ett kök man tycker är fint! Nu snurrar veckan vidare, många saker att hinna med så det är att packa gymväskan, ladda grötskålen och kaffebryggaren på kvällen så går det lättare på morgonen.

2 reaktioner till “Om måndagsblues

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s