Om förkylning 

Jag trodde att jag skulle vakna piggare, så blev det inte. Inte så mycket sämre heller men totalt tjock i huvudet. Funderade ändå på om jag skulle härda mig igenom dagen, det är ju ändå fredag och jag hade roliga saker att se fram emot. Var klok och vill framförallt inte smitta kollegan som ska åka Vasaloppet. Somnade om och höll knappt på vakna till stafetten. Lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken och hur lyxigt det än var att få se det i lugn och ro i soffan är det det ultimata beviset på att jag verkligen behövde stanna hemma, man somnar inte ifrån en skidstafett helt enkelt. Inte jag iallafall. Den dagen jag somnar medan Johan Olsson åker såhär då är det gonatt på riktigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s