Om vardagsvezzo

IMG_1279Visst är det härligt med de här små avbrotten mitt i veckan? Ikväll var jag ute och åt middag med några kompisar, vårt vanliga hak vezzo och jag var dessutom lite wild and crazy och tog en annan pasta än jag brukar. Sjukt god var den, stark och fräsch. Tycker det är så mysigt där, de har schysst inredning, framförallt vägghyllorna av armering med ved i, även om vägg – och barcitaten kanske inte riktigt går helt i linje med min filosofi för träning, mat och välmående men det får stå för dem. Gott är det iallafall! Och det var knökfullt ikväll igen när vi kom, trots att det är mitt i veckan, inte lillördag och typ den fattigaste veckan på året såhär efter jul och innan lön. Vi har haft det i några år i Umeå nu, det är samma koncept som Vapiano som finns i Stockholm och vi såg det även i Helsingfors. Du får ett kort när du kommer och så registrerar du allt du beställer på det och när du går ut drar de kortet och du betalar. Kanske finns i fler städer? Eller under andra namn? Väldigt populärt är det i Umeå iallafall.vezzo pasta

vezzo umeå hylla armeringIMG_1284 vezzo umeå

 

 

 

2 reaktioner till “Om vardagsvezzo

  • Hallå! Det har varit stressigt värre hemma sen Helsingfors, så har har glömt slänga in en kommentar här fast jag har tänkt på det många gångar. Vi hörde aldrig något mer från dig i Helsingfors, så jag gissar ni blev upptagna med annat. Men våra vägar korsas väl snart igen, gissar jag.

    /Lena

    • Vi väntade på er vid flamingosarna men undrar om vi kan ha blandat tider, bytte från 1.30 till 2.30 (eller tvärtom?) och kanske inte mitt meddelande om ändring kom fram! Det blir nån annangång hade varit så kul se dig!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s