Om vårpremiär för soma

IMG_0898

Första soma move efter jul och det var fullt hus på iksu plus, extra roligt att köra när det är många som vill vara med. Bilden är från dagens yogaövning och det ser kanske lite bajsnödigt ut men det är en koncentrations-blundning. Jag gillar att blunda för att känna efter hur det känns. Till skillnad från till exempel bodypump eller styrketräning då det är petnoga med vinklar och så och jag står framför spegeln och nöter.

Min kollega är på Bali och kör yoga hela januari så jag kommer ha söndagspasset tre veckor till. Mitt vanliga vårchema börjar nästa vecka och blir måndagkvällar kl 19 på iksu plus och så lunchpass på iksu sport på tisdagar kl. 12 (tror jag, dubbelkolla i appen för säkerhets skull). Bodypump kl 16 på iksu sport.

Nu är det fullt ös från slö städplanering till full städpanik inför gäster imorgon. In i förrådet, garderoben eller röda skåpet med allt bara. Baka ska jag också hinna göra. Och se OS-krönika. Min egen årskrönika får nog vänta…. Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s