Om nyårslöften för bloggen

dörr i greklandGrekland 2014

Nyårslöften eller mål, årsplaner eller kalla det vad som helst. Jag är kluven till just nyårslöften men i vissa fall känns ett nytt år som en lämplig tid att nystarta och planera vissa saker. Så inspirerad av många andra så kommer här några små målsättningar för bloggen för 2015:

Uppdatera varje dag – Jag säger som Trendenser (och många andra), en blogg som inte uppdateras är inte kul att läsa. Så varje dag ska det kännas värt att titta in!

Städa upp i kategorierna – Det är ungefär som att städa förrådet eller bildmapparna, ett nödvändigt ont som jag har dragit på lite för länge nu. Resor och träning ska bli tydligare!

Välskrivna inlägg  Skriva varje dag sägs öka kreativiteten och ta bort prestationsångesten, jag känner ibland att jag har precis motsatt problem och inte riktigt ta mig tid skriva ordentligt såsom jag skulle vilja. Här gäller balansgång, jag har inte tänkt bo framför datorn, men minst en gång i veckan ska jag göra ett längre inlägg, välskrivet och informativt antingen om resor, träning eller en krönika.

Fortsätta utveckla fotograferandet – älskar verkligen att jag har lärt mig så mycket under ett år och ser fram emot att fortsätta utvecklas och ha med kameran på resa och i vardagen. Bloggen är ett perfekt sätt att få tummen ur och faktiskt ta med den.

Det här tror jag faktiskt är möjligt, det är lagoma men utmanande mål. Så tack för bloggåret 2014, nu kör vi mot 2015!

11 reaktioner till “Om nyårslöften för bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s