Om nyårslöften för bloggen

dörr i greklandGrekland 2014

Nyårslöften eller mål, årsplaner eller kalla det vad som helst. Jag är kluven till just nyårslöften men i vissa fall känns ett nytt år som en lämplig tid att nystarta och planera vissa saker. Så inspirerad av många andra så kommer här några små målsättningar för bloggen för 2015:

Uppdatera varje dag – Jag säger som Trendenser (och många andra), en blogg som inte uppdateras är inte kul att läsa. Så varje dag ska det kännas värt att titta in!

Städa upp i kategorierna – Det är ungefär som att städa förrådet eller bildmapparna, ett nödvändigt ont som jag har dragit på lite för länge nu. Resor och träning ska bli tydligare!

Välskrivna inlägg  Skriva varje dag sägs öka kreativiteten och ta bort prestationsångesten, jag känner ibland att jag har precis motsatt problem och inte riktigt ta mig tid skriva ordentligt såsom jag skulle vilja. Här gäller balansgång, jag har inte tänkt bo framför datorn, men minst en gång i veckan ska jag göra ett längre inlägg, välskrivet och informativt antingen om resor, träning eller en krönika.

Fortsätta utveckla fotograferandet – älskar verkligen att jag har lärt mig så mycket under ett år och ser fram emot att fortsätta utvecklas och ha med kameran på resa och i vardagen. Bloggen är ett perfekt sätt att få tummen ur och faktiskt ta med den.

Det här tror jag faktiskt är möjligt, det är lagoma men utmanande mål. Så tack för bloggåret 2014, nu kör vi mot 2015!

11 reaktioner på ”Om nyårslöften för bloggen

 1. Bra mål! Har själv inte gjort några specifika ”blogg-mål” men skulle lätt skriva under på dessa 🙂 Skönt när man märker var man tänker när man ser vad andra skriver… 🙂

 2. Bra mål tycker jag! Det där med att blogga varje dag kan verkligen göra susen (egen erfarenhet) och öka kreativiteten så det tycker jag låter spännande. Lycka till! 🙂

 3. Bra mål!
  Jag kan ibland själv tycka att när jag fokuserar på ”bra” inlägg så blir det lite långt och jobbigt. Jag vill hitta tillbaka till ibland ganska intetsägande små korta roliga inlägg trots att de är just intetsägande / sämre. Jag uppskattar just dom (också) hos andra för man liksom lär känna en bloggare då och det är roligare. Hm. Lite konstigt det där kanske.
  Men hur som är jag glad att jag hittat till din blogg i år, för den är himla trevlig!

  1. Nejdå inte konstigt alls, vet PRECIS vad du menar! Jag uppskattar också sånna korta spontana inlägg men svävar ofta iväg och så blir de lite längre istället. Men man får liksom lite konkurrens med sin egen instagram… 😀
   Är väldigt glad du hittat hit och jag säger detsamma till dig! 🙂

 4. Dina nyårslöften/mål/årsplaner låter väldigt vettiga! Jag har ungefär liknande mål (vill inte kalla de för nyårslöften för då bryter jag säkert dom bara…).

  Det är nog bra att inte ha allt för krävande mål, tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s