Om söndagsträning

IMG_0123

Vilken skön helg jag har haft! Riktigt lugn och jag har en förkylning som ligger och lurar så jag har tagit det lugnt sedan i torsdagsmorse då jag hade soma men ikväll var det dags för rörlighetsträning, eller sjukgymnastik som jag kallar det eftersom jag gör det av behov att förbättra framförallt löpsteget och inte få ont i ryggen. Det är rätt tuff sjukgymnastik faktiskt. Jag hade varit borta tre söndagar i rad på resor så det var välbehövligt och jag fick med mig min svägerska (ja, om de vore gifta) och det var kanonkul att äntligen ha någon att köra alla parövningar med. Nu laddar jag inför en ny arbets- och träningsvecka! Skorna är mina senaste fynd från Nike, de ska bli intervallskor har jag tänkt. Skogspromenerade och spurtade tur och retur bajstunna på rödberget idag med min löparkompis och de höll de fint för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s