Om vardagsfoton

DSC_5664Det finns vissa saker som är svårare att fota än andra. Jordnötssmör på macka är en sån sak. Kommer aldrig se så fint ut som det är gott, men jag kunde ändå inte låta bli. (Den här fota-mat-trenden hur ska den egentligen sluta?!) Det är så mörkt den här årstiden att det är alldeles deppigt att fota, längtar till våren då det finns tillräckligt med ljus och det inte behövs vantar utomhus… Mackorna var mumsiga iallafall, jag dricker kaffe och gör ingenting. Ikväll ska jag hänga med mamma och lära mig laga plankstek! Ha en skön lördag!DSC_5666

2 reaktioner till “Om vardagsfoton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s