Vykort från Göteborg

Hej svejs från Göteborg, jag har varit på snabbvisit med jobbet. Önskade mig lite sommarvärme men här snöar det också, men träden har iallafall slagit ut och jag har fått lukta på grönska! 

Alltid trevligt och nyttigt att träffa och se hur andra jobbar, vi har rätt mycket gemensamt med Göteborgs universitet också. Vi hann med att gå runt en del kring campuset som ligger vid övre delen av avenyn och sen strosade vi avenyn ner och tog älvsnabben över älven. Jag insåg att jag knappt tänkt på att Göteborg fortsätter på andra sidan älven, jag har säkert varit över och spelat både basket och fotboll och annat, men oftast har jag hängt och promenerat runt Scandinavium, Ullevi, avenyn, nordstan och Liseberg. Kartor tittar jag också ofta på till ställen jag besöker, men inte förrän jag lyssnat på morgonens föreläsning om stadsplanering i Göteborg om vilken flaskhals just älven är för stadsutveckling om man inte har tunnlar och broar på rätt ställen så insåg att jag bara hållit mig på en sida.

På andra sidan besökte vi ostindienfararen Göteborg och åt middag på piren. Intressant och gott! Nu är jag på hemväg igen för att hinna till ett möte. Jag har mina nya brusreducerande lurar och lyssnar på pod och njuter av att se solen ovan molnen. Ha en fin torsdag!

2 reaktioner till “Vykort från Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s