Om Mitt Barcelona – jag tävlar ut en reseguide

MittBarcelona-506x800Barcelona känns verkligen som min stad. Jag var där första gången 2006, bodde där våren 2008 och har sedan dess varit tillbaka tre gånger, nu senast för några veckor sedan. Jag har strosat gatorna upp och ner, jag har druckit kaffe och vin på oändligt många caféer och barer, jag har badat på stränderna, gått på fotboll, åkt på utflykter, varit inne i husen som ritats av Gaudí, veckohandlat på La Bouqueria… Jag har dock aldrig skrivit en bok men det gör andra så bra, och i samarbete med Svenska Resebloggar och Adlibris tävlar jag nu ut en av Karavans reseguider: Anni Ellborgs bok ”Mitt Barcelona” till någon utav er! Kanske finns det någon som är lika kär i stan som jag är? Eller som är på väg dit? Och jag tänker också vilken bra julklapp till någon som ska eller vill resa dit!

Den är ovanligt fint gjord, skriven personligt men ändå väldigt informativt. Jag gillar jag-form när det gäller resetips, kanske är det därför jag gillar resebloggar så mycket. Uppdelad per stadsdel är den och med väldigt fina bilder, stor som en pocketbok ungefär!

Hur tävlar du?

 • Prenumerera på Svenska Resebloggars nyhetsbrev. Du hittar det på www.svenskaresebloggar.se eller så klickar du här (det är helt gratis och du kan avfölja när du vill)
 •  Svara i kommentar på frågorna:
  • Vad gjorde jag i Barcelona våren 2008? (du hittar svaret här i bloggen, faktiskt massor av svar som är rätt!)
  • Varför vill du vinna?
 • Jag blir glad om du gillar bloggen eller delar tävlingen på facebook också men det är inget måste.

Tävlingen pågår till och med onsdag nästa vecka, alltså den 19/11-14. Jag kontaktar vinnaren per mejl.

Suerte!

PS. Är du sugen på att vinna en guidebok till Kapstaden, London eller Berlin också så kan du tävla hos några andra Svenska Resebloggare, kolla in HÄR!

7 reaktioner till “Om Mitt Barcelona – jag tävlar ut en reseguide

 • Du har strosat gatorna upp och ner, du har druckit kaffe och vin på oändligt många caféer och barer, du har badat på stränderna, gått på fotboll, åkt på utflykter, varit inne i husen som ritats av Gaudí, veckohandlat på La Bouqueria!

  Jag har varit i Barcelona tidigare och sett det man ”ska” se när man är där, dock så skulle jag vilja uppleva Barcelona på ett annat sätt nästa gång jag åker dit och hoppas denna bok kan öppna upp mina ögon för något nytt!

 • Du har ju varit runt och gjort det mesta. Men i ett novembergrått Sverige väljer jag att lyfta fram att du varit på stränderna och badat och lekt.

  Jag hoppas snart få åka ner till Barcelona och titta på alla designställen. Har aldrig varit och vill så gärna se. Hoppas vinna denna bok och få bra tips så det inte bar blir en vanlig turistresa!

 • Du hade uppdraget att gifta dig med Torres eller iaf att lära sig hans språk under din väntan på det….=)
  Ska till Barcelona för fjärde gången i maj på formel1-resa (sambon är formel1-frälst så nu har vi och två andra par en fjärde resa bokad dit). Så har sett och upptäckt en del men fortfarande en massa outforskat och alltid roligt m bra tips på sådant man ännu ej sett och gjort =). Så håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s