Gymmet på clarion Malmö live

Jag har varit på blixtvisit i Malmö, jag tror jag slagit rekord i kortast incheckade tid på hotell. Mindre än 12 timmar spenderade jag på clarion Malmö live men de var väl spenderade timmar. 

När jag kom dit efter två smidiga flighter så var det egentligen nästan läggdags men det var så poppig musik i entrén att jag blev sugen på att sätta mig i baren och läsa eller hänga. Dock hade jag läst ut min bok och ingen att hänga med så det blev en tidig kväll som uppladdning inför ett gympass på morgonen.

Klockan sju imorse klev jag in på Kulan live, gymmet på hotellet. Det var inte som något vanligt hotellgym med ett löpband och en trött kombimaskin från tv-shop. Det var en riktig lekstuga! Jag värmde upp tio minuter på löpband, försöker hålla igång löparbenen så gott det går, och den körde ett pass med knäböj, bänk och chins. En kombination av höstens basövningar och rehab, kändes gött att vara i gymmet igen! Det bästa var också att träna bland andra som också verkligen utnyttjade repen, ställningarna och alla andra leksaker. Lite annorlunda än vanliga maskiner helt enkelt. 

Mellan chins-seten (som fortfarande består av 1-1,5 reps men där jag försöker hänga i 10s före och efter) gick jag armgång. Jag visste inte ens att jag kunde det! Det finns en film, som blev lite konstigt klippt, på instagram för den som vill se min sprattliga armgångspremiär.


Jag bodde på clarion hotell Malmö live förra gången jag var i Malmö också och då en onsdag då de har cirkelträning med PT på morgonen, en riktig hit du kan läsa om i det här inlägget om det lilla extra på clarion live i Malmö

2 reaktioner till “Gymmet på clarion Malmö live

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s