Om söndagfrukost med skön känsla

IMG_9481.JPGIgår var jag på iksu hela dagen och kvällen. Vaknar idag med en skön känsla i kroppen. Inspirationsdag och jag valde pass så jag skulle orka hela dagen, mycket soma och allt som hör därtill eftersom jag tycker det är så otroligt bra träningsform som passar alla. Testade även somamind som var likt yinyogan som jag körde en stund senare med Johanna Andersson, en väldigt duktig yogainstruktör. Att hålla positioner minst 3 min eller mer så händer det grejer. Jag lyssnade även på en föreläsning med Linus Johansson, grundaren av träningskonceptet soma och en inspirationsföreläsning med Sofia Åhman, träningsexpert i gokväll i SVT och instruktör på USM.
Riktigt bra dag som avslutades med middag för alla instruktörer, roligt att se alla i utsläppt hår och vanliga kläder och prata om nåt annat än de senaste releaserna!
Idag regnar det, jag har bakat scones och det blir fokus på småfix och lugn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s