Om yinyogans effekter

IMG_9286.JPGVi behöver yin och vi behöver yang, i allt. Extrovert och introvert, fight and flight och rest and digest. Jag har idrottat mycket i mina dar, jag har flugit över Atlanten, jag har fjällvandrat, cyklat 30 mil i sträck och andra mer eller mindre galna saker men aldrig trodde jag att jag skulle bli så knäckt som jag varit idag, av yoga.
Ända tills jag släpat mig till min sjukgymnastik ikväll och träffade min instruktörskollega som också var på samma pass igår så trodde jag att jag fått feber, ”har nåt i kroppen”. Men det var samma sak för henne, som århundradets baksmälla. Seg, trött och yr.
Det känns lite bättre att veta att det var nog välbehövligt, som en detox-kur. Varit törstig och sprungit på toa har har jag gjort idag också.
Jag hade tänkt visa lite bilder från toughest som jag kommit mig för hämta hos pappa och äntligen publicera den racereporten som blivit liggandes i väntan på foton men jag känner mig allt annat än tuff. Det får bli imorgon för då blir det ändå vilodag eftersom jag var tvungen få höfterna lite mobiliserade också. Ynkligt värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s