Om höstens träning

Les Mills reebok linneHöstschemat på Iksu är igång och jag kör på plus som vanligt med samma tid och samma kanal vad gäller bodypump, onsdagar kl. 16.00, men ny tid för SomaMove, tisdagar kl 19.30. (Organic Bodywork finns tyvärr inte på schemat just nu)

En hel massa träningspepp och rätt mycket nya träningskläder för både ute och inne har jag shoppat på mig under sommaren, tyvärr ligger det mesta i tvättkorgen just nu sedan alperna… Så det blir min kvällsuppgift. Fick två tips vad gäller just tvätt av träningskläder, att köra allt på 60 grader även om det står 40 och att använda ättika för att få bort lukt, någon som testat?  De tvättas ju ständigt och vill att de ska hålla läääänge! (även om det är kul med nya…)

 

7 reaktioner på ”Om höstens träning

      1. Ok. Min kompis sa något om att man borde rengöra maskinerna. För våra kläder har börjat lukta surt och tydligen finns det något att köpa som man kör genom maskinerna med tomma. Det ska tydligen hjälpa också. Vet inte om sådanan där husmorsknep hjälper och problemet med bara 60 grader är ju att det förstör en del kläder.

      2. Nä precis, har inte så stort problem av det och använder aldrig sköljmedel men tvättar alltid på 40 istället för 30 men vågar inte 60… Var faktiskt en på craft som sa det men antagligen gör man det på egen risk.
        Ättika däremot har jag testat i liten skala och det lär väl inte skada 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s