Om tidsfördriv och traditioner på flygplatser

IMG_8218.JPGJag skrev ett inlägg på svenska resebloggar om hur svenska resebloggare fördriver tiden på flygplatser och idén kom sig av att jag spenderat många många timmar runtom på stationer och flygplatser, i sommar har inte varit ett undantag. Arlanda är det obligatoriska stoppet för Norrlandsresenären och jag har märkt vilken vanemänniska jag ändå är. På Arlanda äter jag sushi på East & West i sky city och när jag ska flyga utrikes bor jag på rest&fly och äter frukost i terminal 5 innan avgång (är man två personer kostar det mindre än t/r med Arlanda express in till Stockholm). Jag går en del i affärer och nu har det öppnat en second hand-butik på Arlanda! Mitt i sky city i den nybyggda delen.
Åker jag från Bromma, vilket jag gärna gör om jag hälsat på kompisar eftersom det är så smidigt att det går ta sig dit med SL-kort och är det då middagstid äter jag redcurry på thaiwooken.

IMG_8216.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s