Om semester igen

IMG_8505.JPGDet har varit en intensiv arbetsvecka för min del, slutspurten på ett projekt jag jobbat med nästan hela året. Spännande, roligt och nervöst är bara förnamnet när allt ska bli klart i tid innan studenterna kommer. Igårkväll när jag gick ut från kontoret såg det ut såhär, det var som en lyckönskning från någon högre makt. Där regnbågen slutar, där börjar det nya infocenter som vi skapat.
Idag blev det klart och nästa vecka börjar studenterna anlända, men jag, jag går på semester en vecka till. En stor utandning och sedan ska jag andas in ny, frisk luft i alperna och ladda för terminsstart, ett helt läsår av jobb. Jag älskar att ha läsårskänslan igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s