Om tre veckors sallad

salladJag är lite slarvig med att äta grönsaker och sallad, mest för att jag är lat och alltid bara lagar mat till mig själv. Till lunch tar jag för det mesta med mig matlåda till jobbet och att packa grönsaker i en separat ask har aldrig riktigt varit min grej…  Lösningen fick bli treveckorssallad eller som det egentligen är: tre veckors sallad. Receptet var 1 kg morötter, 1 kg vitkål, 1-2 paprika och en purjolök. Jag rev det i en liten tillsats till min stavmixer och blandade och hällde över en lag som var kokad på 1 dl rapsolja, 1 dl äppelcidervinäger, 2 msk socker, 1 tsk salt och 1 tsk italiensk salladskrydda. tre veckors sallad

Det blev så det lär räcka i tre veckor för mig. Perfekt att bara ta litegrann till varje middag, och en burk ska få följa med till jobbet och finnas till hands om luncherna.

DSC_3330

En reaktion till “Om tre veckors sallad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s