Om en ny gps till löpningen

20140426-161111.jpg
Jag har ingen träningsvärk från cyklingen igår (en skönare sadel hade varit önskvärt dock…) och förkylningen är över, vädret håller i sig så idag var jag riktigt löpsugen. Har fått min gps pod från outnorth.se så jag har övervunnit min aviga inställning mot ny teknik och instruktionsböcker och fått det fungera och är när allt väl fungerar är det riktigt smidigt att ha allt i en klocka på armen! Inget tjoller liksom.
Sprang 7 km i maklig takt på min älskade strandpromenad. Ett stenkast från dörren och bara en kilometer bort öppnar sig åkrarna. Vissa sträckor är jag helt själv som mitt på landet och närmare stan är det ofta proppfullt av flanörer, hundar och hundägare, livsnjutare på bänkarna och andra löpare. 20140426-161455.jpg
Roligt att se att trappan vi kutat uppför (med dubbla steg förstås) så många gånger används fortfarande. 20140426-161707.jpg
Passade på ta några härliga vårskutt, det ska vara kul att träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s