Om badrumsrenovering

Vilken röjardag jag haft! Äntligen storstädat, loppisrensat och tagit tag i sånna där småsaker som behöver göras. Långt ifrån färdigt men en skön bit på väg. Det hör till våren att jag blir sugen på att göra fint, och det räcker ofta med enkla medel. Jag går också i badrumsrenoverartankar, sparar pengar men hittills har jag rest upp dem varje år…. Det blir nog inte i sommar heller men nångång är jag sugen på att byta ut den blå plastmattan på golv och väggar. Mitt begagnade badkar har gjort susen, jag trivs som det är men den finaste komplimangen mitt badrum har fått är ”att gå in i ditt badrum är som att kliva in i ett moln”. DSC_0016 Jag gruvar mig av flera skäl, dels kostar det massor med pengar och ännu mer tid och energi. Dessutom gör jag det på jobbet hela dagarna. Ändå kan jag inte låta bli fantisera…. Det är det sista som jag inte gjort något åt alls i lägenheten. Funderar på samma klinker som jag har som kakel i köket fast på golvet då, men kanske bör jag ha golvvärme isåfall.  IMG_2425 Jag är också svag för svartvitrutigt, kanske skulle ta upp det från hallen men i klinker och lite mindre plattor… IMG_2446

Dörren behöver bytas! Det har jag tänkt göra sedan jag flyttade in 2009… men det är lika bra vänta tills jag bestämt mig om badrummet, och därmed blir det aldrig gjort)

När jag gjorde köket beställde jag mycket från internet, varvat med att kolla väldigt mycket på de butiker som finns här i stan. Det går aldrig att kolla igenom allt som finns, och jag tycker det är skönt att ha någon att fråga och jag vill också känna på materialen och se kulörerna i verkligheten. Internet har dock så väldigt mycket mer och kan ofta erbjuda bättre priser. Nu när en av Umeås äldsta VVS-butiker är förvandlad till en rockklubb är utbudet än mer begränsat.

Badlagret.se har bett mig kika lite på deras utbud, jag har gått förbi butiken i Halmstad på väg från brorsan ner till östra strand flera gånger men de har även bra utbud och priser på nätet. Jag gillar hafa, men mitt lilla badrum gör att jag har färre val. Det får inte plats någon stor badrumsmöbel, jag har ordnat mig ett underskåp till tvättstället från ikea, en billig nödlösning, och jag behöver definitivt ett överskåp också. Någon kombination av detta vore något.

Men vilken färg? På väggarna vitt kakel, i jag är svag för tegelförband. Svartvitt eller grått klinkergolv. Har jag kvar badkaret (kategori: självklart) så får jag inte plats med något högskåp eller spegel, skulle gärna ha något i det hörnet annars. planlösning badrum


De här gillar jag! De skulle funka bra i mitt lilla badrum. 

Kära läsare, är det nån som har något tips? Inspirationsbilder för ett litet badrum?

5 reaktioner till “Om badrumsrenovering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s