Om skomakaren på gatan

Image

Jag är fortfarande sjuk och har sovit som en tok. Nu börjar orken återkomma och med den rastlösheten. Så dumt att tro jag ska hinna göra något bara för att jag är hemma. Jag är ju hemma på grund av att jag inte orkar göra något. Tur ändå att jag tycker det är så kul att kolla på serier, läsa bloggar, titta på foton, gulliga djur på youtube, blogga. Idag har jag sett hela serien ”Söder om folkungagatan” och fnissat gott. Jag gav mig själv ett test för att se hur frisk jag är, gå till skomakaren och hämta ut ett par skor som saknat klack alldeles för länge. Det var alldeles tillräckligt. Men så världsbäst att ha en skomakare på gatan! Vi har även en ekologisk butik, en kiosk med allt en kan behöva som har öppet till tio nästan varje dag och ett galleri. Det är som ett litet mini-sofo här. Hoppas på något nytt café eller någon rolig butik i det nya huset som byggts mittemot. Och massor med mer spännande människor som gör kvarteret levande. 

2 reaktioner till “Om skomakaren på gatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s