Om att bli förkyld

Visar bild.JPG

Jag tror det är en manlig förkylning. Den kom från ingenstans och bränner skrämmande likt förra året i bröstkorgen. Avklarade några uppgifter idag, och gick hem och bäddade ner mig bara ett dygn efter att jag bestämt mig för att ta påskledigt lite tidigare. Så gick det med det. 

Tur i oturen ändå att jag inte blev förkyld när det var vasaloppet! Eller någon allvarligare sjukdom. Men att jag skulle trilla dit på en ledighetsförkylning… det är förstås aldrig kul, och aldrig passande. Som en klok kollega sa idag, ”bara bejaka, det är en avslappningsprocess, då går det fortare ur kroppen”. Jag tror dock faktiskt febern redan peakat för jag har sovit fyra timmar och sedan svettats som ett somapass sen jag vaknade och kan nu sitta upp. Men oj vad jag längtar till fjällen…. 

5 reaktioner till “Om att bli förkyld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s