Om resebloggandet

instagramflöde

Jag kommer att reseblogga härifrån på min egen blogg under dagarna i Marocko. Jag har laddat med en ny skrivbok och min gamla med anteckningar från reseskrivarkursen jag gick med Vagabond och där jag även har mina anteckningar från fotokursen jag går nu. Så otroligt lyxigt att få skriva av mig på min egen plattform, i min hemmamiljö, men nog lurar en lite längre reseberättelse på önskelistan i bakhuvudet. Avfärd om en vecka!

Jag kommer också använda instagram, facebook och twitter flitigt medan jag är där, så ni som vill kommer få se mycket bilder hoppas jag! Så gilla och följ mig gärna i de forumen också så missar du ingenting, jag använder de olika eftersom jag tycker de har olika charm och användningsområden.

6 reaktioner till “Om resebloggandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s