Om en helg i Sundsvall

Jag har varit iväg på en lite mindre resa i helgen, men lika skönt är det att komma bort och så praktiskt att bara sätta sig på ett tåg i tre timmar och sedan vara framme i en annan stad. En tradition sammanslaget med en födelsedagsresa. Trevligt sällskap och trevliga aktiviteter, nöjd över att inte ha shoppat så mycket som vanligt, lätt dåligt samvete över att ändå ha köpt en hel del. Smaken av planksteken från igårkväll är fortfarande i smaklökarna, kan varmt rekommendera Opus pianobar på Storgatan i sundsvall.

plankstek opus pianobar sundsvall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s