Om träningsbloggar och poddar

Jag har totalt fallit för en ny podcast. Petra Månström som bloggar på  maratonbloggen på DN pratar med kända löpare och andra uthållighetssporter. Helt enkelt sånt som upptagit min tid senaste året.

Våren kom och jag har sprungit utomhus på barmark men sedan kom kylan igen så jag har krypit ner i badet och lyssnat på några avsnitt ur podden och inspirerats. Med bara en vecka kvar till avresa får jag anstränga mig själv till att fokusera på att lära in den nya releasen i bodypump och samtidigt utveckla de andra passen som är relativt nya också – Soma och OBW – och inte bara sitta och läsa reseberättelser från Marocko (och följa flygplansdramat i Malaysia…)

En av de som ska med är Lovisa Sandström, Lofsan, vilket känns superkul. Jag följer en del träningsbloggar och att få ha någon med sig som förutom att älska att resa, det är därför vi får följa med, älskar att träna och instruera. Resa + träning är ju jag liksom. 

2 reaktioner till “Om träningsbloggar och poddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s