Om att vara fysiskt trött

Tröttheten efter en lång dag, speciellt då man spenderat stora delar av den utomhus är så fantastiskt underbar. Skidskola ikväll igen, sista gången. Lattjolajban i skidlekparken, ett kort varv med teknikträning och fokus på att byta mellan de olika åksätten, byta spår, köra om…. Nu är jag laddad!

Duns i säng, för att vakna pigg. Man ska älska sin kropp, ta hand om den osv… alla vill ha en kropp (för andra) att älska. Allvarligt talat, det är min kropp som älskar mig! Och inte konstigt det när den får träna regelbundet, styrka och kondition, inomhus och utomhus, den får bada badkar, äta massor med god mat och sova ordentligt.

 

11/89/#100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s