Om vinterkvällsfika

Jag kvällsfikar inte så ofta, det är när jag har tränat. Inga andra vanor men när jag väl gör det är det precis som med frukost – det varierar hur mycket som helst. Jag kan lika gärna äta havregrynsgröt utan sylt eller mjölk som rostade mackor med massa gott pålägg eller en till portion middag. Lasagne till frukost gör mig också lycklig. Det går i perioder och jag har märkt att det är rätt årstidsbaserat. Nu har jag fått en juicepress  som är helt fantastiskt gullig och enkel och apelsinerna är så goda just nu så den går varm. Jag har också fått pippi på nyponsoppa, kokar nästan varje kväll och morgon, ikväll efter träning har jag rört ner lite hampaproteinpulver i den också. Veckans tema på mackorna är prickig korv vilket, speciellt tillsammans med nyponsoppan, känns som ett riktigt vintrig utflyktspålägg.

12/88/#blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s