Packa om

Hemma efter drygt en vecka i fjällen. Haft det underbart och välbehövlig totalpaus från internet och alla måsten och har istället bastat, snickrat, lagnat, bakat, övningskört flotte, sotat skorsten, eldat och grejat på. Och umgåtts såklart. Men det härliga med en stor gård och en stor släkt är att man både kan göra saker och umgås samtidigt. Om vartannat. Det som är avkoppling för en del är projekt för en annan, och vice versa.

En dag hemma nu innan det bär iväg igen. Packa om, ställa om, ladda om.

Barcelona imorgon. Gamle vän.Kärt återseende av både stad och hon som hör därtill, och mer prestigelös resa får man leta efter. Det finns även en inte alls angenäm anledning att vi behöver ses, och just nu känns citatet jag inte minns vem som var först med att säga ”jag gråter hellre i en jaguar än i en folkvagn” precis rätt. Livet suger ibland, och då kan det lika gärna få göra det i Barcelona.

Oh, we’re going to Ibiza. Tack vare min skrällseger av en resa för mig och ett valfritt sällskap till Ibiza och invigningspartajet av Seat Ibiza 2008

En reaktion till “Packa om

  • HEY I KNOW THAT GIRL. Hi Erika, hope all is well. You two let me know when your coming back to visit and I will be there to meet you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s