Spanienlängtan

Längtar ofta tillbaka till spanien. Ibland mer, ibland mindre. Det är redan ett år sedan jag kom hem ifrån en månad i Alcalá utanför Madrid.

Det är alltså mer än ett år sedan jag var där, och så länge har det inte varit sedan jag pluggade en utbytestermin i Barcelona. (om man räknar att sydamerika  gav en dos spansk kultur och språk där på våren ett år efter Barca)

Har tagit med mig en del vanor hem, att äta middag sent är en. Lite olika maträtter andra. Har blivit en del på slutet, alltid lite mer på sommaren som andan faller på. Mañana, mañana är en annan favorit, som jag önskar jag kunde göra ännu mer.

Nu däremot, har jag skjutit på sista packningen alldeles för länge, sådär som man gör när man har hela dagen på sig, och jag vill inte annat än att det ska bli mañana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s