Resultat på läsarundersökning

vad ni.png

För några veckor sedan la jag ut en läsarundersökning för att se vad ni ville läsa om här i bloggen, om det är något jag ska ändra på eller fokusera mer på. Det var en hel del som tog sig tid att svara och jag är så glad! Dels för att ni tog er tid att svara men också för att ni verkar gilla precis det jag gillar att skriva om – hurra! Det är kanske ingen slump, det är ju därför ni läser just här, men det kändes ändå som en skön bekräftelse. Fick flera roliga, intressanta och bra tips också!

Kortfattat kan man säga att ni tycker såhär:

1. Varför läser du den här bloggen idag?

Mixen. Positiv inställning och inte så pretentiöst. Äkta och inspirerande. Fjällmiljöerna. Hörrni, jag älskar er!

2. Vad vill du läsa om i den här bloggen?

Mer resor 33%bloggresultat-procent
Mer träning 28%
Mer vardagshändelser 22%
Fler recept 6%
Övrigt 11%

3. Hur skulle du bedöma bloggen idag?

3,78 av 5. Det kallar jag perfekt utgångsläge. Det är såklart roligt att det överväger mot bra men också att det finns utvecklingspotential. Hade inte riktigt trott på det om det varit 5,0 då hade jag misstänkt att ni bara ville vara snälla.

4. Övrigt

Här blev det riktigt intressant, egna kommentarer och några uppmuntrande hejarop och tack och så några konkreta förslag:

Mer om mitt instruerande – ja! Det tycker jag också skulle vara roligt skriva om, jag funderar mycket på det och funderar mycket på likheter mellan andra tillfällen och grupper, till exempel projekt och relationer.

Bloggträff för mina läsare med träning och häng. – alltså JAA! Hur kul hade inte det varit? TACK du som skrev idén, den gjorde min dag. Vet inte om ni är tillräckligt många som bor i Umeå men det här skulle jag verkligen vilja göra någongång. Det kanske går att få till, i något format. Jag ska klura på det.

Skippa ”Om” – att börja alla inläggsrubriker med Om, det har jag gjort några år nu. Det började som ett sätt att binda ihop med bloggnamnet ”Johanna Westberg – om träning, resor och andra guldkanter i vardagen” och har sen följt med på automatik. Jag håller helt med, det är dags att kill my darling och gå vidare. Bra för SEOn vore det också att släppa det. Så om ni inte märkt det så anammade jag det redan i torsdags. Jag har fortfarande svårt att inte skriva det automatiskt men det ska nog gå fint släppa.

TACK!

Alla ni som tog er tid att svara, jag fick en liten kick att fortsätta och förfina det jag själv gillar att skriva om och inspirera med: träningsglädje, fjällkärlek, resor och upptäckslust, resande på olika sätt, instruerande, mjölkfria recept och vardagsbabbel.

4 reaktioner till “Resultat på läsarundersökning

  • Vad kul att du gillade min idé med häng och träning på iksu. Kan du inte slänga ut frågan och se var i Sverige vi läsare bor? Det hade varit så kul att ses på iksu. Jag själv klättrar väldigt mycket. Vill du prova det? Kanske fler som vill det?

    • Jo det skulle jag kunna göra! Jaså du klättrar, ja det skulle jag gärna testa! Kanske skulle bestämma ett datum och så bara slänga ut frågan om fler vill med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s