Julstämning

Gokväll på er i stugorna, hur har ni det? Här har det blivit glest mellan blogginläggen men desto mer fixande med praktiska saker. Känslan har inte helt och hållet varit julstämning senaste veckorna men jag jobbar på det och nu börjar den infinna sig. De sista mötena är avklarade på jobbet och det kommer bli jul även om att göra-listan aldrig varit så lång eller mejlkorgen så rörig men det kommer ett nytt år. Hemma har jag haft visionen om att hinna packa upp och få ordning och fint innan jul men det är ju bara att glömma, det är som det är och det blir som det blir. Jag har också hela tiden sett fram emot att pyssla i lugn och ro i mellandagarna och då måste jag ju faktiskt spara lite fix till dess. En av julkartongerna har jag hittat iallafall och för första gången någonsin har jag en egen fullstor julgran också. Jag köpte en på ikea ikväll och den gick in i ford focusen tillsammans med allt annat jag har där i väntan på att förrådet ska bli lite glesare på kartonger, läs skidor, stavar pjäxor, vallaställ, cykelställ, verktygslåda och cykelhjul. Och så lådan till badrumskommoden också som jag var tvungen ta till Ikea för den krånglade. Visade sig vara jag som inte pillrat till en liiiiten liten plastmojäng så där stod jag med halva kommoden med mig och han i kassan ba ”men du gör ju bara såhär”. Nåväl, jag fick mig ju en julgran iallafall.

Svängde förbi hos han som köpt min gamla lägenhet med den andra postnyckeln som jag lyckats glömma till överlämningsmötet (ajabaja) och oj så fint han gjort! Kul och väldigt konstigt att se någon annan bo där, men roligt att någon annan får trivas där!

Jag lyckades också för första gången på länge att träna perfekt på gymmet ikväll. Jag behövde inte stressa dit, jag var inte hungrig, det var inte toktrångt och passet tog bara pyttelite längre än jag trott och efteråt var jag piggare än när jag kom dit. Det var en välbehövlig vändning för gympeppen och sen ärenden och smarrig take away på det. Nu är granen på plats, suddig bild och ni ser ju…. vi kan väl gissa hur länge den står?

2 reaktioner till “Julstämning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s