Jullov från IKSU

Nu har jag haft mitt sista pass på IKSU för i år, pilates cirkel ikväll fick avsluta och efter gemensam julfrukost imorgon så har jag välbehövligt jullov. Körde yoga för löpare för musikhjälpen i måndags också som blev en bra avslutning på terminen. Det har blivit 55 klasser, har ju kört lite annat än bara IKSU också, på 18 veckor. Många instruktörer kör betydligt mer än så men det finns också många som inte ens tränar så mycket (snitt 3ggr/v). Det är nog nytt rekord för mig och liiite för många för att jag ska hinna träna själv och gå på nån annans yoga också så till våren ska jag inte ta på mig lika mycket. Jag fortsätter med måndagarna, Somamove och yoga för löpare, resten låter vi vara oskrivet och mestadels tomt. Jag längtar efter att åka mer skidor!

God jul och på återseende nästa termin!

En reaktion till “Jullov från IKSU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s