Slut på semestern

Så var det roliga slut för i år. Det känns helt overkligt att det redan gått fem veckor, samtidigt som det känns som en evighet sedan jag klev på planet till San Francisco på midsommarafton, min första semesterdag. En resa som var ovanligt lång för att vara sommarsemester och som gav känslan av ”att vara ute och resa”, mer än bara på semester. Lite sådär som förr, då jag var iväg i flera månader i sträck och bläddrade sönder lonley planet och glömde bort att ringa hem.

Jag får alltid känslan av nystart när det närmar sig höst, det är ju en bit kvar ännu till de kyligare vindarna drar in får vi hoppas, och jag har ägnat dagen åt att börja ställa in hjärnan på vardag igen. Direkt jag kommer till lägenheten i Umeå börjar massor med saker på att göra-listorna snurra i huvudet men idag har jag motat dem med att det är bara en dag kvar. Jag hoppas mjukstarta tillbaka till vardagen och än så länge är det få kollegor på kontoret och jag har inga pass på gymmet, så jag hoppas kunna både förlänga semesterkänslan och börja få lite peppig nystartskänsla på saker och ting under veckan som kommer. Jag är ett stort fan av att inte leva bara för sommarsemestern utan försöka ha en vardag som känns rolig och spännande, gärna uppblandad med flera kortare resor och semestrar.

Nu lägger jag mig i badet och låter den här sommarsemestern marineras in i minnet och funderar på vad jag vill ta med mig från den.

img_3480-1

2 reaktioner till “Slut på semestern

  • Min sommarsemester tog slut idag även den. Vilket känns overkligt. Kroppen var på jobbet men hjärnan befann sig kvar i stugan på landet tror jag. Hi, hi! Trots att vi tillbringat 4 veckor enbart i stugan denna sommarsemester så gick tiden alldeles för fort, och jag hann inte ens tröttna eller längta tillbaks till stan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s