På tåg igen – mot Åre!

Nu sitter jag på ett tåg igen och varvar jobb med att lyssna på pod och titta på utsikten. Inte norska fjordar men Sverige är inte fy skam heller. Typiskt att precis när vi stannade på ett jättefint ställe så ringde det, kunde inte fånga…

Jag är på väg mot workout Åre, var där förra året också och hade en toppenhelg så jag tvekade inte en sekund när biljetterna släpptes. I år bor jag hos en kompis och varvar träningshypen med hemmahäng och lite mer av Åre än bara holiday club där träningshelgen är. Ska bli superhärligt! Önskar er alla en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s