Årets pass

Jag är så sjukt nöjd med min bokning i år, en perfekt kombo av allt jag gillar och jag har tänkt på att lägga saker i rätt ordning och äta lunch och så. Förra året var jag rookie och hade ingen tanke på logistik när jag valde pass. Det är alltid stressigt när passen släpps (pga det här är som Vasaloppsbiljetter för folk som älskar gruppträning och utomhusaktiviteter) det hade jag koll på redan förra året, så det gäller att tänka ut det på förhand. I år hade jag gjort det och vips sitter jag nu i lobbyn och lyssnar till musiken från en zumbaklass och väntar på Stina så vi kan gå på SPA. Jag är klar med mitt proffsbokade upplägg och imorgon väntar topptur. Är ni nyfikna? 

Fredag:

16-17 föreläsning med Kalle Zackari Wahlström

18.30-19.30 global yoga play med Johanna Andersson (@yogajohanna på instagram)

Lördag: 

9.30-10.30 Dance med Karl Dyall (80-talstema!)

10.45-11.45 Trail fun med Ann-Sofie Forsmark 

13.15-14.15 yoga för dig som tränar – teori med Monika Björn

14.30-15.30 yoga för dig som tränar – praktik med Monika Björn

15.45-16.45 meditation free your mind med Cecilia Duberg

Det har varit så sjukt kul, det här är alltså personer jag följer i sociala medier som är superduktiga, sån lyx att få träna med dem!

 

En reaktion till “Årets pass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s