Om att vara på workout Åre 

Jag är i Åre på träningskonvent med några vänner från iksu och ganska självklart så träffade vi förstås fler bekanta här från andra städer, andra gym, bekanta och gamla iksuiter. Det är som ett smörgåsbord med träning och det är inriktning mot allt det jag gillar att köra, typ uteträning, yoga och styrketräning. Det finns något för alla och igår körde jag olympiska lyft, ett fartpass i löpning och globalyoga för runners. Allt med riktigt duktiga ledare jag bara löst om i artiklar och följer på instagram. 

Vi bor på holiday club och den medta träningen är häromkring så vi pausar på vår balkong när det behövs. Nu ny dag med blandning av träning och föreläsningar men först såklart – hotellfrukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s