Göteborg, höga kusten och spirande vårkänslor – v.19 2017

Den här veckan har jag varit på många ställen, men lättpackat! En heldag i Göteborg så jag åkte ner med bara handväska med lite ombyte i, fick se universitetslokaler och ostindienfararen Göteborg. Intressant båda två och ett skönt avbrott i vardagen.

Såhär trött var Charlie efter att ha bott hos kattvakt. Borta jättebra men hemma bäst. 

När jag kommit hem var jag segare än seg, trött och ont i huvudet men längtade ut. Ville inviga terrängskorna inför helgen så jag tog en runda och hittade på ett eget koncept – inte nudda väg och glädjeintervaller. Jag ställde in klockan på tröskelintervallerna jag skulle köra och sen sprang jag på måfå runt på åkrarna och i strandkanten längs strandpromenaden uppströms. Fina fiskestigar finns det där att utforska!

Lördagen åkte jag med Iksu frilufts till skuleskogen och återsåg bland annat slåttdalsskrevan som jag bara sett vintertid förut. Håller på och för över data från klockan och bilder från mobilen så ska jag visa mer om det!

Söndagen avslutades med att baka kanelbullar och ta med till söndagmiddagen. Nu är frysen full inför eventuella utflykter framåt sommaren!

Jag såg:

Mello…. men jag orkade inte hålla mig vaken.

Jag läste:

Började på Midvintermörker av Lars Wilderäng som jag gav pappa i julklapp. Den verkar bra. Jag lyssnade desto mer på poddar, har ni hört den ganska nya podden I nöd och lyft med Kalle Zackari Wahlström och Britta Zackari? Jag gillar. Har också bränt flera avsnitt maratonpodden, det är ju löpsäsong nu igen. I höstas var det styrkebyrån som gällde när jag gymmade mycket. Älskar att det finns oändligt med poddar.

Jag tänkte:

Att jag älskar att springa på stigar. Fy fasen vad det är roligt, hundratusenmiljoner gånger roligare än att springa väg. Och ibland lyckas jag faktiskt springa så fort att jag inte kan räkna ut hur långt det är kvar. Det är bra!

Jag tränade:

Inte så särskilt mycket, jätteskönt med lugn vecka efter halvmaran och skönt slippa packa träningskläder till Göteborg. Sen det rejäla löppasset i skuleskogen, det längtar jag att berätta mer om!

2 reaktioner till “Göteborg, höga kusten och spirande vårkänslor – v.19 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s