Hawaii here I come

Sommarens semesterresa är bokad, den med stort S. Jag har haft det i bakhuvudet länge, det var flera månader sedan mina vänner bokade och jag fick frågan men jag har inte vetat, vågat, kunnat boka. Annan semester, födelsedagar, arbetsveckor, semesterdagar och framförallt kattvakt. Men förra veckan hade allt annat landat och min snälla familj lovade att ta hand om lilltigern och då, innan jag skulle hinna ångra mig så klickade jag. På en resa till Hawaii. Ett ställe som jag inte egentligen drömt om men som ju är en slags dröm, nån slags magisk plats. Ska jag resa så långt åt det hållet, dit jag aldrig varit förr, då vill jag även se lite av Kalifornien. Måste jag välja så tar jag helst San Fransisco. Golden Gate och de branta backarna, de skulle jag vilja få uppleva i verkligheten. Tänk så har Norwegian direktflyg från Arlanda till San Fransisco och mina väninnor hade också planer på att stanna där några dagar för att acklimatisera sig och njuta av staden. Sen flyger vi vidare, sex timmar rätt ut i havet och landar på Honolulu flygplats. Aloha Hawaii. Jag tänker jag mig att vi ska ligga på stranden, surfa, vandra i berg och djungel och dricka drinkar och titta på surfare och solnedgången.

Det har gått en vecka sedan jag bokade och jag har nypt mig i armen jag vet inte hur många gånger sen dess. Jag kan inte fatta det själv. Men jag har drömt mig bort bland lite bilder så de får tala för sig själva.

jakob-owens-127176.jpgchris-brignola-392.jpgluca-bravo-24241shane-perry-11378josh-austin-185375ben-warren-71413ethan-robertson-182542

Alla bilder är från unsplash.com och alltså inte mina egna

12 reaktioner till “Hawaii here I come

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s