Årsdag 

Igår firade jag årsdag sen jag skaffade katt! Vilket bra beslut det var, även om jag vaknat oändligt antal nätter av att bli biten i tårna. Länge var diskbänken för hög och därmed fredad zon men sen spänsten nådde dit också vet jag inte hur många miljoner gånger jag gormat ner med dig Charlie det är min mat! Men förutom det så har det inte heller gått en enda dag då jag varit hemma då han inte kurrat, gosat, velat sitta i knät och bli buren. Sover i sängen gör han också, en del tycker det är galenskaper men jag tycker det är det mysigaste som finns med en liten boll ihopkurad antingen på huvudkudden, på benen eller intill ryggen eller magen.

Idag fick han sällskap hemma av en förkyld matte och det är lustigt hur de känner på sig, han försökte inte ens busa utan bara myste. Det gjorde mig lite piggare och håll tummarna för att förkylningen är motad i grind för nu beger jag mig mot huvudstaden för lite kompis- och reseblogghäng. Trevlig helg!

3 reaktioner till “Årsdag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s