Om att ha skaffat katt

DSC_7964 (3)

Jamen helgens nyhet då? Jag har skaffat katt! En supersöt liten Charlie som flyttade in i fredags. Jag har hållit utkik ganska länge men katter går åt från blocket ungefär lika snabbt som biljetter till Vasaloppet eller Bruce Springsteen. Men äntligen napp och fick hämta dagen därpå så pang bom, sambo och störtförälskad. Har haft två katter förut men hade glömt hur mycket små kattungar kan klättra. IMG_6599.JPGTänkte att i helgen kan jag ju blogga lite när jag ändå ska vara hemma och mysa och ta det lugnt, men jag hade också glömt hur katter jobbar… IMG_6625.JPGMen ganska snabbt hittade han sitt favoritställe och sin favoritfilt och nu ligger han där och sussar medan jag stökar på med disk, yoga och lite bloggande.

Skönt med katter att de faktiskt går lämna själv, han mår bara fint av att få sova i lugn och ro och är så lugn när jag kommer hem igen, det är mest jag som inte vill vara hemifrån. Igår var jag och såg Soran Ismail som avslutning på humorfestivalen och idag blir det en sväng på skidor. Riktigt bra söndag!

6 reaktioner till “Om att ha skaffat katt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s