Hej Mars

Februari var sannerligen en kort månad i år igen. Idag skriver vi mars och det är som att vädret bestämde att då är det vår, då skiter vi i snön och gör regn istället. Jag hade packat skidorna och träningskläder för onsdagsträning men när jag stod på jobbet och hörde regnet skvittra mot rutan så bestämde jag mig motvilligt att det blir nog ingen skidåkning ikväll, jag har ju trots allt bestämt att jag aldrig mer ska åka skidor i regn om jag inte absolut måste. Dåligt väder ibland hör till vid utomhussport absolut, men idag valde jag bort det. Inte kommer jag hinna skejta 40-50 mil på en månad ändå som är vad jag skulle behöva för att åka Kungsledenrännet, men jag har åkt över 30 mil skidor den här säsongen så jag har ju inte varit alltför lat ändå. Det är mer än jag brukar få ihop.

Jag har dessutom träningsvärk i handlederna och underarmarna från en fantastiskt givande workshop i handstående igår med Moa på yogastudion. Två timmars övningar och nörderi om handstående och jag fick massor med input och pepp. Och träningsvärk.

Så kvällen blev en sån här lugn kväll med Charlie i knät och datorn framför mig med lite bloggande och fotoredigering och så planering av yoga. Jag har inte ens yogat själv idag, det fick bli vilodag helt och hållet. Några koppar te och två semlor har jag också firat onsdagkväll med, jag fick mig ingen igår trots att jag förberett och bakat för jag iddes inte ta med till jobbet för jag hade ändå möte när de andra fikade och de har inga mjölkfria semlor där, och på kvällen stod jag upp och ner hela kvällen som sagt. Himla skönt med en datakväll i lugn och ro faktiskt, det har jag inte haft på länge. Håll utkik imorgon, då kommer ett inlägg med bilder från två av mina favoritrestauranger i Hemavan!

Nu hoppas jag att mars bjuder på mycket sol, minusgrader och fortsatt många timmar i skidspåret men också fler härliga löprundor utomhus. Jag vill också äta några fler semlor, gå på någon restaurang och så ska jag få träffa en massa resebloggare i Stockholm också. Jag ska yoga i massor, både för mig själv och med andra. Tulpaner också, det hör vårvintern till, de mörkröda jag köpte inför förra helgen står sig otroligt vackert i min nya vas, den ska få fortsätta ha tulpaner i sig minst hela månaden. Vad ser ni fram emot i mars?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s