Girls night out

Min energinivå har verkligen svajat i veckan, igår var jag så trött att jag gick och la mig efter jobbet och sen bara gick upp och kvällsfikade. Ikväll var jag på yoga direkt efter jobbet och oj vad kroppen längtat efter det. Ryggen kändes som den expanderade för varje andetag, och det gjorde den säkert också. Efter alla rotationer var min energi så på topp att jag sjöng hemma medan jag lagade mat. Sen kom Layla hit för hon behövde hundvakt och jag mötte upp nere på gården så gick vi ut på en efterlängtad kvällspromenad. Det är sällan jag går ut och går, det är nästan bara då jag har henne här, hon som är min bästa vandringskompis. Det har snöat och är 6 härliga minusgrader så vi gick en rask promenad i en och en halv timme längs strandpromenaden och lite avstickare. Så skönt! Det finns ett så mysigt litet område mellan strandpromenaden och sandåkern dit jag går alldeles för sällan, det är verkligen som en liten oas! 

Rosig på kinderna ligger vi nu i soffan och kollar på TV medan Charlie försöker få igång sin lekkompis. Perfekt torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s