Ett eget yogaspace

img_0381

Till fördjupningskursen jag gick för några veckor sedan hörde hemuppgifter, 28 dagars egen praktisering. Vad, hur, när och varför väljer jag själv och det är hela syftet med uppgiften – att hitta rutiner för det jag själv vill uppnå. Jag har gjort en sån period tidigare och jag har skapat rutiner som hållit i sig rätt bra, men som med allt annat så fallerar de med tiden. Jag vill fortsätta må bra i kroppen och yogan är perfekt verktyg för mig för det syftet, men jag vill också utveckla min meditation. Jag har mediterat till och från 5-10 minuter senaste halvåret men sen har det blivit mer och mer sällan. Med en spark i baken som en intensivhelg ofta är så har jag nu återupptagit det.

Jag använder min yogajournal för att skriva ner hur det går, det passar mig bra även om jag nån gång borde öva på att INTE skriva upp allting och bli stressad över om jag missat skriva en dag…

omslag_bordBild från yogaworld.se

Nu har fyra veckor gått och det har varit renoveringskaos och ”krav” på julstämning som inte varit helt lätt att finna men jag har kämpat på och hade igår en jättefin yogaklass och alldeles nyss satt jag 15 minuter i lugn och ro i mitt yogaspace. Det har varit svårt att hålla fritt från saker men jag har försökt men efter en helg av småplockande och fixande blev det äntligen städat igen och då blev jag lugnare också. Så det påverkar mer än en tror faktiskt tror jag, det här med att ha stökigt omkring sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s