Fortsatt vinter och en sväng till Malmö – v.3 2017

img_1306

Inspirerad av en del andra bloggare, bland annat Rania, Katarina och Elin som jag träffade i Åre, så tänkte jag testa sammanfatta veckan lite med ett veckosvep/veckosummering. Jag har inte tid blogga varje dag och framförallt känns det som att det går ut över kvalitén. Men en blogg är ju inte en blogg om ni inte får veta vad jag gör, och jag själv vill ju kunna gå tillbaka till det också. Jag har i år skrotat min 5-årsdagbok för den tog slut och jag har inte vågat köpa någon ny för då måste jag ju skriva varje dag i fem år till… Så vi testar det här! Mestadels snap shots med mobilen, suddiga när jag ser dem på datorn men de visar verkligheten, jag har sällan med mig kameran (nyårslöfte: bli bättre på det).

img_1303

Såhär såg det ut när jag kom hem från Åre, hela Umeå var vintrigt vit och det här är min busshållplats! Min cykel pajade i december och sen dess har jag kört bil när jag behövt eller åkt buss. Ganska skönt bara sätta sig ner och titta ut genom rutan eller in i mobilen en stund, slippa täckbyxor, halka och nederbörd. Jag ska köpa en ny cykel till sommaren istället, känner ingen stress nu när det ändå är vinter. Dessutom går min buss var tionde minut så jag behöver inte ens kolla på tidtabellen. IMG_1317.JPG

På tisdagkväll åkte jag skidor med min nya träningskompis jag hittade i Saxnäs, vi är nästan precis lika bra! Flera varv på Gammlia som nu är fina spår och vi hade några perfekta minusgrader.

dsc_0446

Jag bloggade om Åre och drömde mig tillbaka dit medan jag jobbade en intensiv vecka (hej rivstart, terminstart och leveranser kombinerat) och tog paus med små promenadpauser på ett snöigt campus.

Sen satte mig på ett plan till Malmö. Två för att vara exakt.

img_1332

Jag bodde på Clarion hotel Malmö Live och letade Zlatan och hängde i roliga leksaker i gymmet Kulan live. Lärde mig en hel del om lagen om offentlig upphandling också. img_1327-1

Hem och avslutade veckan med en after work på O’learys med några nya träningskompisar och sen tänkte jag sova ut men det tänkte inte Charlie. Så uppe med tuppen på lördagmorgon och inte fy skam för jag hade en dejt med pappa som skulle hjälpa mig få nya innerdörrar på plats. Jag har längtat efter det i över sju år (!) men det har aldrig blivit av och nu när badrummet blivit så fint så fick jag i födelsedagspresent en byta-inner-dörrar-workshop. (Tur att det var en med stor bil som gav mig den presenten)

img_1346

Före och efter. Snyggt va?!? Jag är supernöjd och ägnar stor del av tiden åt att gå runt i lägenheten, speciellt in och ut ur badrummet. Golvvärmen var det också dags att slå på, gissa vem som blev nöjd?

Vi avslutade lördagen med middag hemma på rödäng och Charlie fick leka med Layla tills han blev trött och jag laddade med pasta och kyckling. Sen sov vi gott vill jag lova.

Söndagen spenderades i skidspåret på Nydala, stora vildmannaloppet 2017 och därefter i badkaret och soffan. Kollade på repris av Vinterstudion, bloggade och vilade extremt trötta ben. Det var den veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s