Adventsstök

Adventsstök betoning på stök… Jag har inget vatten, ingen dusch och ägnar mesta delen av dagarna åt att torka golven, hålla undan och försöka passa på att städa när det ändå är stökigt. Adventspyntet lyser med sin frånvaro och jag har inte riktigt hängt med att det faktiskt är första advent imorgon. Som tur är finns det andra som har tid och julstämning, igår blev jag bjuden på middag och glögg hos brorsan och idag var mamma förbi med nybakta lussebullar.

Veckan blev tokigt intensiv men det är bara till att försöka se positivt och nu är jag ändå mitt upp i det och det var längesen sist så jag passar på att bättringsmåla lite varstans, städa bilen och röja förrådet ännu mer. Försöker klämma in lite yoga här och där för att inte bli galen bara och imorrn är det jag som lämnar allt om det är fint väder och far ut och kutar eller åker skidor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s