Fredagsyoga istället för fredagsgym

il_570xn-796708753_k4xg

I eftermiddags bestämde jag mig för att lyssna på kroppen och en blandning av magkänsla och latmask. Jag hade packat gymkläderna men stod på jobbet och längtade bara hem för att få sträcka igenom kroppen. Öm i skulderpartiet efter sjukgymnastik igår, min högra axel är på bättringsprojekt deluxe och jag har redan gymmat två gånger den här veckan och åkt skidor, så jag vet att om jag ska åka skidor i helgen så var det ett smart val. Har ätit middag, dammsugit, sett klart homeland och sitter nu med en kopp te och laddar för kvällsyoga innan läggdags. Jag har fastnat på pinterest och youtube med att kolla på coola positioner så jag ser fram emot att gå och leka en stund på mattan och köra igenom min klass jag gjort till mig själv som hemläxa från förra helgen. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s