Skidpremiär!

Skidpremiären är avklarad! Helt otroligt, gammlia är preppat med natursnö som om det vore februari. Jättefina spår, lite glatta och uttrampade men det är ju inte så konstigt när alla i hela Umeå åker på samma ställe. Blev visst suddiga bilder men ni ser ju, det här är som vinter ska vara! Inte kallt heller. Tyvärr hade det inte hänt något under med min diagonalåkning under sommaren men det var ju första gången, det tar ju alltid några mil att nöta till hur man ens gjorde tycker jag. Efter två varv var jag trött i ländryggen och kände att det var lagom. Avslutar med en ännu suddigare bild på alla typ hundra ungar som hade träning. Trångt blir det men de är så skickliga så det är en fröjd ( och avudnsjuka) att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s